maandag 14 november 2016

Middel Bij Haaruitval En Dun Haar

Ik heb onderzocht wat de oorzaken zijn van dun haar en wat je kunt doen voor dikker haar. De medicijnen die ik in dit artikel noem, hebben een preventieve werking. Dit wil ik graag met jullie delen.

Middel Bij Haaruitval En Dun Haar


Haaruitval een heel vervelend fenomeen

Haaruitval is een fenomeen dat zich in alle leeftijdsgroepen en maatschappelijke lagen voordoet. Gemeten aan het aantal mails over haaruitval, zijn zowel mannen als vrouwen betroffen, hoewel een aantal vrouwen ook mailt voor hun man om informatie te verzamelen.

Opvallend is het hoge aandeel aan mails van jonge mannen. Op zich verrast mij dat niet, aangezien bij mij de uitval ook begon rond mijn twintigste. Jonge mannen blijken er meer moeite mee te hebben dan de wat oudere heren.

Waarschijnlijk omdat ze zich voorheen nooit met het thema bezighielden. Ze zijn dan ook blij met informatie en tips op dit vlak. Niet alleen medicijnen kunnen voor haaruitval zorgen. Wanneer u diabetes heeft kan het ook voorkomen dat haren uitvallen.Dit heeft te maken met de hormoonhuishouding die binnen het lichaam niet stabiel is. Voor het uitvallen van de haren kunnen medicijnen ingenomen worden die de haaruitval tegen gaan. Zoals hierboven te lezen kan haarverlies te maken hebben met medicijn gebruik en door ziekte.

Echter is haaruitval in de meeste gevallen gewoon erfelijk. Uw vader of moeder zal er wellicht ook mee te maken hebben gehad. Slap, futloos haar ziet er onmiddellijk levendiger uit wanneer je het vanuit de haarwortels meer kracht geeft.

Een paar tips tegen haaruitval


Doe daarom, voor het föhnen, wat mousse of styling gel op je haarwortels. Dan kan je beginnen je haar te drogen met een platte borstel. Hou bij het föhnen je haar een beetje naar boven en borstel het met de platte borstel haaks tegen zijn natuurlijke richting. Na een paar keer borstelen doe je het zelfde in de tegenovergestelde richting.

Buig vervolgens je hoofd lichtjes naar voor en borstel en föhn je haar naar voren. Als je haar te kort is voor de platte borstel kan je tijdens het föhnen strengen haar naar boven trekken. Je kan ook haarstrengen nemen en die kort opwarmen met de föhn. Laat hen vervolgens afkoelen.

Meer kracht en veerkracht in je haar


Al deze methoden geven je haar meer veerkracht vanuit de haarwortels. Veel bewegen en sporten is goed voor de doorbloeding van het hele lichaam, dus ook voor je hoofdhuid. Daarnaast doe je er goed aan om je hoofdhuid eens in de zoveel tijd lekker te masseren, voor plaatselijke doorbloeding van de hoofdhuid.

Om je huidkwaliteit te verbeteren, is het ook belangrijk om zo min mogelijk te stressen. Probeer vaker te ontspannen door bij een masseur langs te gaan of praat bij emotionele problemen met vrienden, je partner of een psycholoog. Zoek je een goed product om je haar er voller uit te laten zien kijk dan op https://www.headmasters.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten