maandag 14 november 2016

Prima Haarverzorgingsproducten Van AvedaAVEDA is een exclusief cosmeticamerk met kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten op het gebied van haircare, skincare en make-up.

AVEDA haarproducten


De naam AVEDA is afgeleid van het Sanskriet en betekent ‘all-knowledge' AVEDA is gebaseerd op de Ayurveda filosofie; de traditionele Indiase geneeskunde.


Aveda Smooth Infusion Pakket

Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan de samenleving.

Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieu leiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid, maar overal ter wereld.Is kokosolie echt zo goed voor je haar als wordt beweerd? Of moet het dan perse van die (dure) Virgin kokosolie zijn?

Ik heb het n paar keer gebruikt als masker (gewoon goedkope) en de eerste en tweede keer vond ik mn haar n stuk glanzender en met meer volume vallen maar de derde keer (n paar maanden later) maar toen vond ik het effect tegenvallen.

Aveda Invati Tegen Dunner Wordend Haar 

Voor deze super kwaliteits haarproducten kunt u terecht bij Headmasters. In de gespecialiseerde kapsalon kunnen wij ieder haartype in de gewenste kleur verven. Sebastian haarproducten bieden kleurbehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van een revolutionaire techniek.

Dit kleurglansmiddel is vrij van peroxide en ammoniak. Daardoor voedt de haarkleuring het haar en blijft het haar tot minimaal 4 weken mooi. U bent verzekerd van een levendige kleur van het haar!Het voordeel van de natuurlijke haarproducten is dat ze het haar steviger maken en ervoor zorgen dat het haar minder snel vet wordt. De natuurlijke haarverf die we gebruiken is eveneens duurzaam ecologisch.

Keratine is een taai, onoplosbaar eiwit dat voorkomt ina. de epidermis (buitenlaag) van de huid bij mens en vele dieren. De buitenste cellaag bevat keratine waardoor de huid taai en waterafstotend is.

Bij eeltvorming op bijvoorbeeld handen en voeten neemt het aantal cellen met keratine sterk toe. Keratine bevattende cellen worden voortdurend afgestoten en vervangen door nieuwe cellen. Ook roos ontstaat door dit proces.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten