maandag 14 november 2016

Haarproducten Online Zoeken

Het geheim van een mooie bos kroeshaar zit hem in de juiste reiniging en styling van het haar. Hoe mooi kroeshaar ook is, het is wel droog en poreus, en daardoor erg kwetsbaar.

Een haardroger is niet geschikt voor kroes haar, behalve als je er een zogenaamde diffuser aan vastmaakt. Verder moet je het haar niet met reguliere shampoo wassen.

Borstels zijn af te raden omdat je de haren beschadigt of er met wortel en al uittrekt. Als je mooi en gezond haar wilt behouden, maak je het vanzelfsprekend ook niet stijl met hete tangen en kammen.

Hieronder zie je welke tools en haarproducten onmisbaar zijn, omdat zij een goede basis vormen voor je haarverzorging.


Let op! Geen silliconen.....ook niet in je haar

Nog een belangrijk puntje de siliconen in producten van de drogisterij. Kijk maar eens op de shampoo fles van de drogisterij, wedden dat hier siliconen in zitten? Dit is een ingrediënt die je haar zeg maar verstopt en het hierdoor prachtig laat glimmen.

Een makkelijk en goedkoop ingrediënt voor de producten. In producten van de kapper vind je dit niet terug, omdat het eigenlijk behoorlijk slecht voor je haar is. De buitenkant van je haar ziet er dan wel mooi uit maar de binnenkant van je haar wordt er zeker niet mooier op.

Mede hierdoor kan je snel dode punten krijgen en andere haar beschadigingen. De Sculpting Clay is hét product als je op zoek bent naar volume in je pompadour. De clay is ideaal om in nat haar aan te brengen en je haar vervolgens te föhnen voor extra volume.

De Sculpting Clay is een lichtgewicht product en geeft een hoge hold met een semi-matte finish aan je pompadour. Als je een wat steviger product nodig hebt voor je pompadour kan je de Beeswax Paste die ook van Mister Pompadour is, dit product heeft ook wat minder shine.

Haarproducten Online Zoeken


Koop je haarproducten bij de Professionele kapper


Conclusie: De aanschaf van haarproducten bij de professionele kapper is een investering, maar op langer termijn zul je zelfs kosten besparen! Dus het idee dat kappers je altijd van alles ‘willen aansmeren‘ kun je zeker naast je neerleggen.

Zij weten immers als geen ander hoe belangrijk goede producten zijn en willen klanten graag tevreden houden (dan komen ze ook terug…). Ja, het kost wat meer dan drogisterij producten en iedereen heeft zijn/haar eigen uitgavenpatroon, maar https://www.headmasters.nl/ wil graag iedereen goed informeren en voorzien van het juiste advies.

De basis van professionele haarproducten begint in ieder geval bij een goede shampoo, conditioner en af en toe een masker en beschermend serum. Maar ook tussen de styling- en finishing producten bestaat een groot verschil in kwaliteit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten