dinsdag 2 oktober 2018

Aveda Invati tegen haaruitval

Aveda Invati is ontwikkeld voor gebruik in een kuur en elk Invati-product heeft een specifieke werking voor een optimaal resultaat. De invati exfoliating shampoo en thickening conditioner garanderen een zachte reiniging en verwijderen talg- en productresten op de hoofdhuid. Ze maken het haar dikker en sterker en bereiden de hoofdhuid voor op de Invati revitalizer.

Aveda invati

Kurkuma Kurkuma wordt in het Sanskriet ‘kanchani’ of ‘gouden godin’ genoemd en wordt al duizenden jaren gebruikt in de ayurveda – de traditionele geneeskunst van India – om talrijke ziekten en aandoeningen te behandelen. Zijn beschermende eigenschappen maken kurkuma waardevoller dan goud en zijn kalmerende werking is alom bekend. Kurkuma is een van de krachtige ingrediënten in de Invati haarproducten voor dunner wordend haar. Ginseng Panaxginseng is een kruid dat al duizenden jaren wordt geëerd in de traditionele Chinese geneeskunde.

De naam ‘panax’ is afgeleid van het Griekse ‘pan’ (alle) en ‘akos’ (genezen). De ginsengwortel wordt geprezen om zijn herstellende werking die het lichaam verkwikt en weer in evenwicht brengt, en is een belangrijk ingrediënt van densiplex in Invati. invati scalp revitalizerInvati kan geschikt zijn voor jou als … talg- en productresten je hoofdhuid droog en trekkerig maken, je haar zwak wordt, snel afbreekt en zijn glans verliest, je haar door de jaren heen minder snel is gaan groeien en je het haar dat je hebt langer wilt behouden.

Invati scalp revitalizer 

Het probleem bij dunner wordend haar is huidveroudering, waardoor de bloedcirculatie in de hoofdhuid afneemt. Dat brengt ons bij de Invati scalp revitalizer.

Invati Scalp Revitalizer met revitaliserend densiplex, op basis van kukuma en ginseng geeft energie en herstelt de hoofdhuid rond de follikels. Het vermindert irritatie wanneer het in gemasseerd wordt. Het creëert een ideale basis voor gezond haar. Het is klinisch bewezen dat een mix van vitamine E ingrediënten de microcirculatie versnelt met therapeutische massage. De therapeutische Ayurvedische hoofdmassage moet je er zelf bij bedenken, de Aveda haarproducten zijn in ieder geval te koop bij Headmasters.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten